Selectează o Pagină

Prezenta online este o componenta cruciala in orice strategie de marketing, indiferent de marimea firmei.

Potrivit Google, 97% din utilizatori cauta furnizori locali (de produse sau de servicii). Marea majoritate a clientilor sunt online – si dumneavoastra trebuie sa fiti! Toate firmele trebuie sa detina un site – oricat de simplu – pentru a permite potentialilor clienti sa obtina informatii de baza, daca nu pentru a le furniza informatii detaliate despre produse, servicii, oferta, etc.

Retele de calculatoare – un termen atat de uzual dar foarte putini inteleg riscurile si pericolele care se ascund in spatele comunicatiei facile.

Noi, la Dastech Systems, acordam o atentie deosebita nu numai performantei retelei, ci si nivelului de securitate pe care il ofera. Poate din cauza faptului ca certificarea CISSP ne indeamna la asta. Sau poate pentru ca ni se pare normal ca o comunicaie intre 2 calculatoare (sau elemente de retea) sa fie nu numai rapida ci si sigura.

Prin solutiile noastre ne adresam atat micilor firme care au nevoie de o retea LAN cat si firmelor mari, care au nevoie de comunicatii securizate, cu un inalt grad de disponibilitate a serviciilor, intre mai multe sedii. Avem experienta cu echipamente de la mai multi producatori (Cisco, Juniper, Fortinet, Checkpoint, HP, Mikrotik, etc) si solutiile noastre se adapteaza perfect oricaror cerinte.

Cu totii ne dorim ca ambientul de acasa sa ne simtim perfect. Ne dorim ca ambientul sa se muleze perfect pe dorintele noastre, dar fara a ignora costurile.

Din acest motiv o casa inteligenta ne poate incanta nu doar prin confortul pe care ni-l ofera, ci si prin economiile realizate. Astfel, temperatura va fi perfecta cand ajungem, nivelul de iluminare se va adapta activitailor desfasurate, senzorii instalati ne vor avertiza asupra diverselor evenimente.

Noi va ajutam atat in integrarea unor solutii comerciale bine-cunoscute cat si in realizarea unor dispozitive unice, special proiectate pentru a satisface cerintele dumneavoastra.